Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2009, 19:49   #130
Voxx
Guest

Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

1. Przemek, 15. Sport, informatyka, tibia(czasami), gimnazjum(3klasa), po gimnazjum technikum informatyczne.
2. Na forum tibia.pl zbyt dużego doświadczenia nie mam, ponieważ nie byłem zarejestrowany(bywałem gościnnie), bylem moderatorem na paru forach, których już niestety nie ma)
3. Angielski umiem w większej części, raczej byłbym w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst, jeśli nie składał się z jakiegoś ciężkiego języka.
4. Dawniej 75 lvl (obecnie nie gram), na grę nie poświęcam zbyt dużo czasu.
5. Usuniecie błędu z zakładkami, dodanie większej ilości poradników, posegregowanie item'ów zgodnie z profesjami.
6. Chciałbym aby forum rozwijało się bardziej z większą ilością news'ów.
7. Najchętniej zajął bym się tłumaczeniem, ponieważ nie mam możliwości sprawdzania siły potworów czy też questów(brak wyższego lvl'a)
8. Myślę że jestem osobą rzetelną, odpowiedzialną, lojalną i oczywiście potrafiącą pracować w zespole. Nie prowadzę do kłótni, jestem wyrozumiały oraz mam zapał do pracy. Również biegle posługuje się angielskim, co w tłumaczeniu raczej się przydaje.

Ostatnio edytowany przez Voxx - 23-04-2009 o 20:13.