Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darren
Nie powinny być wogóle brane pod uwagę? Z góry zakładasz, że ktoś taki nie nadaję się do pracy w supp, może się mylisz/ a może nie tego napewno nie wiesz i się nie dowiesz puki dana osoba nie dostanie szansy na wykazanie się.
|
w mojej (przewaznie srogiej) ocenie osoba robiaca blad w slowie 'puki' nie nadaje sie do tworzenia jakichkolwiek tekstow.. czy na strone.. czy do szkoly... czy gdziekolwiek.... bo 'na pewno' i 'w ogole' mozna wybaczyc... zawsze ktos takie bledy by poprawil... ale takie 'byki' jak 'puki' sa niedopuszczalne (przynajmniej dla mnie)
Bless!
@Edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krukson
Jak ktoś Cię wali po buzi.
Wolisz dostawać od nieznajomego, który sprzeda Ci parę kopów i pójdzie, czy od znajomego, który kopać będzie jak psa bez przerwy, bo będzie wiedział, że nic mu nie zrobisz?

|
ziomek.. po 1 to glupie porownanie ktore nie ma zwiazku z supp, po 2 jakby ktos mnie walil po buzi to nie patrzylbym czy to znajomy czy obcy i tez bym go walil, po 3 ktos nieznajomy jakby Cie walil po buzi to skopalby Cie tak zebys nie pamietal jego twarzy, okradlby Cie i zostawil, znajomy nawet jakby Cie walil to nie okradlby ani nie zostawil.. chyba ze Ty masz znajomych ktorzy by Cie pobili gorzej od obcego.. a po 4 to nie masz co 'walczyc' bo i tak nie zostaniesz wybrany.. (nie wierze w to by stalo sie inaczej) dlaczego? spojrz na swoje posty

(jesli w ogole zlozyles podanie)