Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2009, 19:08   #148
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kem3s Pokaż post
Gdy ktoś mi powie, że rap jest o jaraniu blantów, dziwkach, wożeniu się po mieście zajebistymi furami, hawudepe i jotpe, to co najwyżej na mojej twarzy pojawi się zdziwienie...
A tak nie jest?
BPNMSP

Ja tam zaniechałem dyskusji po jednorazowym zwróceniu komuś uwagi, że wyszedł na ignoranta. Potem pojawili się inni, którym najwyraźniej bycie owymi w niczym nie przeszkadza, toteż zaniechałem dalszej polemiki. Muszę jednak powiedzieć, że o ile fani m&a atakują coraz zacieklej, o tyle ich przeciwnicy przytaczają coraz "ciekawsze" przykłady, lol.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zamne Pokaż post
sądzę, że za niedługi czas "kultura" japońska ZNISZCZY I ZANIHILUJE wszystkie inne kultury, które tylko zdoła napotkać. Mam żal(pe el) do Rosjan że w XIX wieku wybudzili japónców z ich odizolowania
Nie bój się, nic takiego nam nie grozi tak długo, jak Polska pełna będzie takich ksenofobów, tudzież osób doświadczających szoku kulturowego. Fakt, że japońska kultura stała się jedną z elementarnych części kultury masowej świadczy jedynie pozytywnie o niej samej. Zresztą tak długo jak korzysta się z tej drugiej z rozwagą i odpowiednim dystansem, nic złego się nie stanie, rzekłbym nawet - wręcz przeciwnie.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem