Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2009, 18:46   #390
Miniutek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kanq Pokaż post
Up@

nic nei wnosisz do tematu prucz kłótni, ma dziecko do mnie jakis problem to niech napisze na pw a nie na forum gildi pisze jakies glupoty
A to Ci wpadka. Sam dalem w tym temacie kilkadziesiat screenow, Alvamo kolejnych 15, ty ani 1 i piszesz, ze to my glupoty tu piszemy? Nie nie my tu dajemy screeny, a ty sie spinasz, chodz tak naprawde nic tu ciebie nie dotyczy. Kazdy kto na to patrzy obiektywnie przyna nam racje. I ty mowisz o moim braku argumentow, toc osmieszyc cie to proste tak bardzo, ze brakuje mi porownania. Podrosniesz to zrozumiesz.

Aha- jesli bedziesz to ciagnal- ok- odwale ci posta z argumentami na 2 strony. Chesz sprawdzic? Popros a potraktuje cie raz jak na to nie zasluzyles- jak doroslego i napisze co i dlaczego popre przykladami. Tylko obawiam sie, ze jedyne co napsizesz to "jestes pohebany" czy cos innego w twoims tylu, wiec nie widze sensu w dalszej merytorycznej dyskusji a czlowiekiem twojego pokroju. Bo jak to ktos madry powiedzial "z takimi nie wygrasz". Ba, ja jestem rpzekonany, ze ty tez widzisz swoja porazke i brak argumentacji, bo nie wierze, ze jestes az tak glupi by jej nie widziec.
Pros- a bedzie ci dane, tylko wtedy podejmij dyskusje, taka wiesz, na argumenty. A nie, nie wiesz.
Miniutek jest offline   Odpowiedz z Cytatem