Uważam, że wprowadzenie czaszek to wielkie nieporozumienie:/
Oto kilka z powodów:
1. Wiekszość z pk dalej pk-uje nie przejmując się zbytnio czerwonymi czaszkami
2. Powstał nowy rodzaj pk-sępy
3. Uniemozliwiony został trening postaci
A teraz rozwinięcie do tego
Ad.1 Nikt z liczących sie osób nie przejął się czerwoną czaszką. I widok 55 wzwyz lvl osoby bez czerwonej czaszki aż razi. Dlaczego tak jest? Bo to naturalne że na tym lvl sporo osób ginie z Twojej ręki i wyrobuienie sie w limicie jest bardzo trudne. A zresztą po co się wyrabiać ta czaszka to tylko ozdoba.
Ad.2 Cóż tego typu ludzi tępie ile mi środków starczy oto przykłady:
- Namawiają na trening, ale żeby pierwszy uderzył następnie podnoszą krzyk że to pk i zabijają (miał białą czaszkę)
- Szukają osób trenujących (oczywiście na niższych lvl) i ubijają jeśli mają białą czaszke. Jesli maja właczony tryb duel mode to takze włączają i zabijają.
- No i nie przepuszczą rzadnemu wrednemu pk z białą czaszką nawet jeśli to było miss click w sklepie:/ (o ile oczywiście ma nizszy lvl i jest się z kolegą.
Ad.3 Jeśli nie masz znacznie wyższego lvl od pk-sępów zapomnij o trenowaniu, nawet w najciemniejzej dziurze.
No i podsumowanie. Co dały te czaszki??
Jak dla mnie to więcej powodów do zabijania (bezpodstawnego zabijania) zasłaniając sie powodem białej czaszki. Odkąd wprowadzili te czaszki zginęłam przez nie wiele razy. Przykłady:
Włączyłam przez przypadek duel mode (jestem magiem wiec nie trenuje z innymi graczami) chciałem tylko zmienić strój. Zaraz znalzl się palek na 64 lvl chętny do zabici mnie. (moja postać to druid 20-24lvl w opisywanych sytuacjach). Dość dużo czasu moja postać jest aktywna (prowadzę kafejkę internetową), więc ma niezły mlvl w porównaniu do lvl. Zaatakował mnie pk red 27 lvl palek. udało mi się z nim uporać jednak gfb zachaczyłam o przechodzącą obok postać. Zaraz znalazł sie chętny do ścięcia mojej (białej głowy) Bezradność względem low lvl złodzieji. kiedyś się nie bawiłem ktoś mi chciał loota skubnać dostawał serią. teraz strach. Bo zaraz ściąga ekipe kretynów na grożnego pk z białą czaszką.
Na zakończenie powtórze pytanie z tematu.
Na ch... te czaszki??
Może ktoś zna odpowiedź.