Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2009, 20:59   #14
Marchewki
Użytkownik Forum

Marchewki's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcan Pokaż post
Z punktu widzenia graczy, brak jakichkolwiek opłat jest zaletą. Zastanów się jednak, który shard ma lepsze warunki, ten utrzymywany z własnych pięniędzy administratora, czy ten posiadający donate z prezentami?
Jest wiele innych shardów, o wiele lepszych, bardziej zaludnionych, z ekipą, która z dnia na dzień wymyśla coś nowego. Nie chcę tutaj twierdzić, że shard o którym piszesz jest zły, tylko na jakim serwerze stoi? Prywatnym gdzieś w domu? Bo powiedz mi, skąd mieliby pieniądze na porządny serwer w nadzorowanej serwerowni, nie czerpiąc z shardu zysków?

Tato jest bogaty i maja 2 kompy na którym jeden jest 24h włączony hehe xD co za różnica skąd maja robią za darmo ich sprawa ale jeden z lepszych shardów to kurde był taki Angielski nie pamiętam ip ani nazwy wiem że tam gra dziennie od 800-1500 osób to dopiero jest zabawa a nie jak w Polskich max 100:> gdzie na Rpg shardach 100 to nawet nie ma miedzy 20-60 sobie lata trochę do dupy ale wszystko zależy od gustu ja pykam na

http://www.fantasyrealms.eu

ale coś im stronka od paru dni nie działa :/...
ale to był kiedyś moongate no gram od tygodnia z hakiem jakoś tak jakoś bardziej przepadam za takim shardem gdzie nie zmuszają cie do Rpg do odgrywania postaci no ale jak kto woli
Marchewki jest offline   Odpowiedz z Cytatem