Podanie
1. Mam na imię Dawid, mam 17 lat i chodzę do liceum ogólnokształcącego. Interesuję się głównie webmasteringiem (xHTML, po troszku PHP, JavaScript i Flash), a także sieciami komputerowymi (rok temu w olimpiadzie wiedzy o internecie DialNet Masters mój team PC Devils zajął 21 miejsce w PL).
2. Na forum Tibia.pl byłem zarejestrowany od ok. trzech lat, ale zapomniałem maila. Głównie wchodziłem anonimowo. Administruję dwa fora, dobrze posługuję się CMS'em. Napisałem kilkanaście stron internetowych. Oprócz tego pozycjonuję strony i piszę arkusze stylów. Teraz webmastering służy mi jako dorywczy zarobek.
3. Znajomość angielskiego na poziomie upper-intermediate - advanced (jestem na przełomie), więc przetłumaczę dłuższy tekst.
4. W Tibii miałem 101 paladyna, obecnie gram 53 paladynem na Selenie. Na grę poświęcam 1-3h dziennie. Częściej siedzę na tibii.com, tibii.pl. Gram w Tibię od czterech lat.
5. Poprawienie opisów niektórych przedmiotów i obrazków pod nimi, bieżące aktualizacje Tibian Earth (sporo fragmentów mapy nie ma), drobne zmiany kosmetyczne (style CSS, edycja menu na górze strony), więcej ciekawostek etc.
6. Chcę dołączyć do supportu, aby mieć udział w tak dużym przedsięwzięciu jakim jest prowadzenie tego forum. Wiem, że podołam takiemu wyzwaniu.
7. Tłumaczenia, mapy, przedmioty.
8. Ostateczna decyzja należy do Was, ale chciałbym coś zrobić dla tej strony. Będę miał motywację do kontynuacji nauki PHP.
Ostatnio edytowany przez dawidfrelian - 26-04-2009 o 08:31.
|