Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master'Piotr
Dziękuję wszystkim za rady, ale mam jeszcze parę pytań:
* czy opłaca się zainwestować w Time Ringa (bohy dla 9 lvl to chyba kiepski pomysł  ), a jeżeli tak to czy bardzo zwiększy on moje szanse ucieczki przed PK???
* czy niewidzialność (Stealth Ring) działa także na ludzi, czy tylko na potwory???
* czy jak użyję pod rząd różnych run z fieldami (np. fire field, enegry field, poison field) to gościu będzie otrzymywał poźniej jednocześnie obrażenia od wszystkich trzech żywiołów???
* czy teraz jest tak, że aby używać np. Magic Wall trzeba mieć 9mlvl ORAZ 32 zwykły lvl (pamiętam, że kiedyś do używania był potrzebny tylko mlvl)???
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam
|
1. Tak time ring kosztuje ok. 2k i jest baardzo przydatny, szczegolnie jeśli nie mamy pacca, sam wiele razy mi ratował dupe przed pk
2. Niewidzialność dziala tylko na niektore potwory, ale czasami się przyda jesli twoj zabójca nie ma wysokiego lvla możesz założyc stealth ringa i wbiec gdzieś gdzie jest dużo np. demon skeletonów ( nie widzą nie widzialnych )
3. Nie wiem, ale co Ci da że puścisz w niego fire fielda ?
4. Tak, musisz mieć 32 lvl i 9 mlvl.
I zawsze noś przy sobie dużo potionów, nawet jak idziesz na potwory na które nie musisz ich brać, nie daj się zaskoczyć tj. nie stój w miejscu bo Cię trapną, myśl gdzie uciekasz, uciekaj z głową ! Jeśli możesz używać to noś ze sobą destroy fielda, bo gdy wpadniesz w trapa pomoże Ci się z niego wydostać.