Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2009, 16:23   #60
Kenixia
Użytkownik Forum

Kenixia's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
Kenixia ma numer GG 3711262
Domyślny

Hmm. Faktycznie, test był dosyć prosty dla uczniów, którzy mają jakiś związek z językiem. Rozczarował mnie brak zadania otwartego, które miało być. Test opierał się NIESTETY na samym słownictwie, przydawał się też potoczny angielski. Ok. 45 punktów. Moja największa porażka.

Matma - w tym roku matmą nazwać tego nie można. Bardziej chemią. Kilka prościutkich zadanek z matmy a reszta to sama chemia. A więc ścisły był trudniejszy niż w tamtym roku, tak mi się przynajmniej wydaję. Myślę, że około 38-40 punktów będe miała. ( Widać po waszych wypowiedziach jestem słaba, ale jak dla mnie to zadowalający wynik, bo nie umiem chemii, nawet na tym poziomie, po prostu nie przepadam za tym przedmiotem.)

Human - Dla mnie był dość prosty, chociaż uważam że ten test jest żałosny, bardziej trzeba było odpowiadać tak 'jak myśleli tamci', bo były przypadki gdzie można było mieć inne zdanie niż Ci, którzy układali test. Najgorsze było podanie z tego względu, że nigdy tego nie pisałam, ale myślę, że nie będzie tak źle Rozprawka miała przyjemny temat, jako przykłady z literatury dałam: Małego Księcia, Bilbo Bagginsa z Hobbita, Santiago ze "Stary człowiek i morze" i Syzyfa. Praktycznie pod ten temat można było podciągnąć każdą lekturę. ;d
myślę, że około 45 będzie.

Czyli jest lepiej niż przypuszczałam, ale to chyba dlatego, że test nie należał do najtrudniejszych - oprócz chemii. Ale wynik z Angielskiego zakopałabym gdzieś daleko daleko pod skorupą ziemi, żeby nikt nigdy sie o nim nie dowiedział :<

Kenixia jest offline   Odpowiedz z Cytatem