Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master'Piotr
Dziękuję wszystkim za rady, ale mam jeszcze parę pytań:
* czy opłaca się zainwestować w Time Ringa (bohy dla 9 lvl to chyba kiepski pomysł  ), a jeżeli tak to czy bardzo zwiększy on moje szanse ucieczki przed PK???
* czy niewidzialność (Stealth Ring) działa także na ludzi, czy tylko na potwory???
* czy jak użyję pod rząd różnych run z fieldami (np. fire field, enegry field, poison field) to gościu będzie otrzymywał poźniej jednocześnie obrażenia od wszystkich trzech żywiołów???
* czy teraz jest tak, że aby używać np. Magic Wall trzeba mieć 9mlvl ORAZ 32 zwykły lvl (pamiętam, że kiedyś do używania był potrzebny tylko mlvl)???
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam
|
No to ja moze powiem troche dokladniej niz poprzednik.
1. Oplaca sie zainwestowac (u mnie kosztuje on 1k), t ring daje ci 30 lvli, wiec nawet na 10 mozna uciec od 35-40).
2. Niewidzialnosc dziala na niektore potwory, ludzie beda cie widzieli jako "chmurke czaru".
3. Tak, bedzie otrzymywal wszystkie trzy rodzaje obrazen. Jednak strzelanie w pk fieldami spowoduje, ze nie bedziesz w stanie wejsc potem do dp/temple. Jesli chcesz pk-owac to zdecydowanie lepiej jest uzywac innych run, np. hmm/icicle.
4.Tak, do uzywania MW trzeba miec 9 m lvl (niestety...) i 32 lvl.