Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2009, 20:52   #33
Manic
Użytkownik Forum

Manic's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2009
Lokacja: Wiocha

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djkwaku Pokaż post
Nie lubię używać tego określenia, ale muszę "żal" mi tych którzy ciągle się żalą, że Cipsoft robi źle. A wiecie, że mówiąc o tym, że Cipsoft wprowadził hotkeye, okolnir, że pogorszył (ulepszył) knighta a druta nie i inne rzeczy, które to Cipsoft nawymyślał sami siebie ośmieszacie ? Żaląc się na tym forum z wszystkiego co Cipsoft robi udowadniacie tym samym jak bardzo dużą wagę przykładacie do tej gry. Liczy się wasz pixel. Poświęcacie tyle godzin za zebranie pare K, które w rzeczywistości kosztują mniej niż 1 zł. Spędzacie mnóstwo godzn nad grą, która nic wam nie daje.

A teraz tak

Niedługo wprowadzą obowiązkową matme na maturach. Jestem ciekaw ile ten projekt przetrwa. Na moje oko 80 % uczniów nie zda i pojawi się znów projekt reformy szkolnictwa. W każdym razie jak wchodzę na to forum od czasu do czasu, potrafi rozbawić z faktu głupoty ludzkiej. Momentami staje się to żałosne.

Z tym pierwszym sie zgodze ale co do drugiego to tak:
Czlowiek niezyje na tym swiecie samymi obowiazkami, jest czas na nauke na prace ale i jest czas na przyjemnosc. Jakbym sie przejmowal jakoms matematyka caly czas. to bym zglupial, tu jest temat zwiazany z gra a nie z matma. Mam czas wolny chce sie odprezyc zrelaksowac, zapomniec o tym trudnym zyciu w polsce a tu mi ktos wyskakuje z matematyka wtf?
Jest takie cos jak "pasja".
Niewiem jak wy ale jedyna rzecza jaka kiedykolwiek robilem w zyciu z pasja jest wlasnie granie w Tibie.
A tak btw jak zaczolbys przeliczac czas spedzany w tibi na zlotowki to lepiej odrazu przestn grac bo ja mam zamiar tu marnowac czas na zdobycie paru k poniewaz sprawia mi to radosc ;]

Ostatnio edytowany przez Manic - 26-04-2009 o 20:53.
Manic jest offline   Odpowiedz z Cytatem