Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2009, 08:40   #39
Kizon3
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
Echh ja nie zapomnę jak na Valorii poleciał mi na pohu Warrior helmet z leadera ale jakiś koleś podszedł i mi go zarąbał..a to wtedy minimum 10k chodziło.
To były czasy...ale tibia się zmienia i wiekszośc osób wypowiadających się tutaj ich nie pamięta więc nie znała tamtego klimatu( no może Vil ale on już nie gra). Kiedyś więcej czasu spędzało sie w tibii gadając ze znajomymi lub siedząc przed domkiem i robic mlvl lub trenowac na monku (oczywiście zazwyczaj bez bota bo co chwile ktoś podchodził z nadzieją ,że może afkujesz albo masz bota i mozna Ciebie zabic).
Teraz tego nie ma , każdy chce wbic jak największy lvl. Kiedyś człowiek się ucieszył jak zlotował k arma lub k legi z gsa w teamie i na takiego hunta czekało się i przygotowywało długo.Do tej pory pamiętam jak tydzień na Celeście szykowałem się na necro hunta i jak zlotowałem moje pierwsze bohy które poszły za 50k. Tibia się rozwija ,bo gdyby się nie rozwijała w końcu by umarła śmiercia naturalną. Szkoda mi jednak tego ,że coraz bardziej przypomina inne gry MMORPG ..nie mówię o grafie ofc.
Pierdolisz, że mało kto tutaj pamięta stare czasy a mówisz o bohach po 50k więc to raczej stare czasu nie są.