Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2009, 18:44   #8528
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Guus Hiddink, menedżer Chelsea Londyn, wyznał, że pokonał Barcelonę dwa razy, gdy rozgrywał spotkania... w swojej głowie, analizując minuta po minucie, co może się wydarzyć we wtorek.
Holender nie chciał zdradzić, jak przebiegały te mecze i co się w nich wydarzyło, ale przyznał, że Chelsea wygrała i ma nadzieję, że powtórzy to w rzeczywistości.

- Musisz wcześniej przemyśleć, co może się wydarzyć i ja dwa razy już grałem w myślach z Barcą - oznajmił. - W głowie nigdy nie przegrałem spotkania. Jednak trzeba się mocno skupić na trudnościach, jakie czekają Jose Bosingwę - powiedział boss "The Blues", zdradzając, że to właśnie Portugalczyk będzie odpowiedzialny za krycie Leo Messiego.
Dla mnie to jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy trener na świecie i to właśnie jego a nie Lamparda, Terrego czy Drogby obawiam się najbardziej. A najgorsze jest to, że zawsze gdzie pojawia się Hiddink pojawiają się sukcesy

btw. Maggic mi też śnił się mecz, ale jedyne co pamiętam to wynik 2:0 do przerwy i to że jedną bramkę zdobył chyba Messi.

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-04-2009 o 19:01.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->