Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2009, 22:22   #40
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Ot, to ci nowina - wirus swinskiej grypy nie poradzil sobie z oczyszczeniem ziemskiego brudu, jakim sa swinie (podobnie jak ptasia grypa nie wybila ptakow), dlatego skoncentrowal cale swe sily na wyelimiowaniu tych parszywych ludzi!
Uwierz mi, świńska grypa zabija więcej biednych świnek niż Ci się wydaje ; d! Ptasia grypa też wybiła i nadal wybija niemało ptactwa. Tylko po prostu nie jesteśmy o tym informowani, bo jak mówiłem kto ma informację, ma władzę.

Cytuj:
Ten tzw. wirus meksykanski to nic innego jak kolejne narzedzie w rekach bilderbergow. Nie zadzialal na ludzi sztucznie wywolany kryzys gospodarczy to wymyslili kolejna zaraze. Chca zmniejszyc populacje ludzi, bo mniejsza iloscia latwiej manipulowac, zreszta swiat jest juz tak zmanipulowany, ze watpie, ze da sie to powstrzymac. Media sa ich wlasnoscia, wiec moga pchac szaremu ludowi co tylko zechca. Polecam wszystkim zobaczyc wywiwad z Aaronem Russo - przyjacielem jednego z rodziny Rocefellerow. Opowiada on w owym wywiadze o planach bilderbergow na czele z Rockefellerami.
Naprawdę nie wiem kto jest bardziej zmanipulowany- Ludzie, którzy dadzą sobie żyły podciąć, żeby dowiedzieć się co za 2 lata stanie się w rodzinie Mostowiaków czy ludzie, którzy wzięli sobie filmy o NWO do serducha i tylko sieją niepotrzebną napinkę.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem