Natura nas nie chce zabić, tak nas stworzyła, że sami się powybijamy za pomocą chciwości, chęci zdobycia władzy i... inteligencji. Tak, inteligencji. Spójrzmy na to tak. Najgłupszy zawsze przeżywa np.w czasie wojny Hitler najpierw wybił profesorów, a głupich pozostawił i w wojnie przeżyło mnóstwo niewykształconych i tępych ludzi albo słynne przysłowie "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta", w tym przypadku ten trzeci to głupi, często się to trafia w życiu. Te choroby i inny shit to tylko zmyłka natury dla ludzi, zamiast bać się chorób, bójcie się ludzi, bo póki co to oni są największym zagrożeniem - szef, polityk niewywiązujący się ze swoich umów, przestępcy, a taki zwierzak to co? Raczej nie za bardzo, znajdziesz spluwę to zwierzaka ubijesz, to samo z chorobą. Jak zachorujesz to pójdziesz do lekarza i będziesz zdrowy. Sama historia nawet mówi, że najwięcej ludzi poległo w wojnach, egzekucjach, z biedy, głodu - a to jest spowodowane przez człowieka. Być może różne epidemie też nieźle nas zdziesiątkowały, ale jest to o wiele mniejsza ilość niż przez nas samych.
@up, ja siedzę w kartonie z 50 calowej plazmówki, tyle że zamiast żarcia wziałem laptop z bezprzewodowym netem jakby co to mogę żarcie zamówić przez allegro

.