Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2009, 22:22   #8536
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Valdes
Alves - Puyol - Marquez - Abidal
Xavi - Toure - Iniesta
Messi - Eto'o - Henry

Taki skład byłby w sam raz Keita za Toure nie wiele zmieni, szkoda byłoby jednak, gdyby w formacji obronnej np. na środku zagrał Pique, a Puyol po lewej stronie, najlepiej w ogóle nic nie ruszać

@Editowa dopiska
Skład znany, tylko Pique w miejsce Puyola.

Cech
Bosingwa - Terry - Alex (Carvalho) - Ivanovic
Essien - Mikel - Ballack
Lampard - Malouda
Drogba

Ze zględu na brak lepszego kandydata na lewą stronę (chyba że zagrałby tam Bosingwa, a na prawej Belletti) wstawiłem Ivanovica. Występl Carvalho niepewny, dlatego w nawiasie. Czy zagra Anelka? No nie wiem, jeśli tak to raczej za Mikela/Maloude. Myślę jednak, że zawodnik z Francji ma większe szanse na grę, bo nie widzę innych skrzydłowych w obwodzie (Kalou na prawym przecież jest, więc co ja wygaduję! równie dobrze mógłby zagrać właśnie on na prawym, a Mikel out). Widać jednak, że Guardiola ma większy problem z prześwietleniem rywala, więc Hiddink nie musi być aż takim geniuszem. Mimo wszystko moim faworytem jest Barcelona. Gdyby Deco, Cole, Cole (xD) i Carvalho byli zdrowi to miałbym większy problem z odgadnięciem zwycięzcy. Wszystko przed nami.

@Edit 3

Chelsea odkryłem Powinienem zostać selekcjonerem xD

@Ten sam edit (czyli 1)

Kurde, myślałem, że mecz o 21:45, czemu mi nikt nie powiedział? -.-

@Edit 2

Proszę o link do justina!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 28-04-2009 o 22:46.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem