Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasza_Mistrz
raczej sciema byla ze lagi bo mu Orsh w 1sec cala mane zezarl
Xaszkil 
|
Nie ogladales / nie pamietasz tamtych czasow. - Nie wypowiadaj sie. Lagi ktore doznawal gracz byly widoczne w Tibicam.
Orshabaal potrafi 'zezrec' cala mane jedynie w zwarciu. (Mozliwe ze wyszlo by mu to w 1 sec poniewaz kiedys potwory potrafily zrobic combo) Chcialbym zwrocic uwage iz Cachero mial wtedy 200 lvl wiec poruszal sie szybciej niz ten smieszny boss wiec nie doszlo do zwarcia. Tak pozatym robil to up/down na Cyclopolis.
Shockeh
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
Niekoniecznie. Pamiętam pierwsze wojny w jakich brałem udział, Tibia 7.4, serwer Rubera... 90 EK latałem po Venore, goniła mnie gildia 10 osób przez 20 minut i mnie złapać nie mogli. PvP kiedyś w dużej mierze opierało się na dobrych taktykach, trzeba było myśleć z wyprzedzeniem co się zrobi. Tak na prawdę, to stara Tibia była śmieszna w prostocie swej grafiki, aczkolwiek, jako gra, była całkiem rozbudowana - zrozumieją to tylko Ci, co do czasu 2004/2005 dobili chociaż 70 poziom.
|
O czym Ty mowisz : D Dzisiejsze pvp od tego w 7.4 rozni sie tylko tym ze leczymy sie nie recznie a przy uzyciu aim'a. Wszystko inne (dobre taktyki i myslenie z wyprzedzeniem co sie zrobi) nadal aktualne : ).
Skoro 10' osobowa grupa nie mogla zlapac w jednego 90 ek w Venore (jezeli chodzi o samo miasto ktore zawiera praktycznie same dwukratkowe drogi) to poprostu Twoi przeciwnicy byli nieudolni.