Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2004, 17:34   #7
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ta jasne lepiej zeby bylo tak jak wczesniej-WOGOLE nie bylo czaszek no nie i PK byliby CHOLERNIE bezkarni a kazdy kto by mial ok 11 lvlu to by mial PRZE*** bo zabijanie go juz jest legalne... Jedyna pomylka to BIALE czachy-miss click i masz ogon.... Raz mi sie tak zdarzylo -pod AB gonilem chyba 5 troli a na 2 miejscu w Battle jakis gostek...Klikam na pierwszego trola a tu on mi zniknal z pola widzenia i ide z biala czacha...Dobrze ze nikogo silniejszego nie bylo w poblizu albo chcialem dac STOP FOLLOW gram na nowszych controlach i zamiast ppm wcisnalem lpm w okienku Battle...Eeeech...
Czerwona czacha podoba mi sie BARDZO ale mysle ze powinny byc kolejne poziomy:
CZARNA-50% na stracenie czegos z dp;
i zwiekszone MOCE dwoch ostatnich:
RED- -20% exp(zamiast -10%)
BLACK- -40% exp( )
A biala czacha to nie za wybranie kogos za cel ataku ale za TRAFIENIE go jak cos albo zeby kazdy mial caly czas w equip(nie da sie stracic) jakiegos SKROLA i moze na nim wypisac nicki osob ktore moga go bic-wtedy one nie dostaja czachy... Np przed treningiem dawalo by sie kolege na skrola i masz looz.(on of korz tez by cie dawal
I na pewno jeszcze takie cos, ze red skull po zabiciu WIEKSZEJ ilosci gosci!!!Po zabiciu takiej malejk jaka jest podana na tibia.com powinna byc czacha np ROZOWA czy cos, powoduyjaca ze zamiast 10% szansy na stracenie itema to masz 15%(albo i 20%)...Ale to tylko moje odczucia