Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2009, 20:38   #8562
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Co do Giggsa to chcialem tylko zaznaczyc ze chodzi mi o pilkarzy pochodzacych z Anglii

W dupie to mam wazne ze nie graja, w Arsenalu Rosicky nie gra od poltorej roku z powodu kontuzji ale gdyby nie to, to lapalby sie do podstawowego i co mam go nazwac tez podstawowym graczem?

Widocznie Ferguson stosuje rotacje w skaldzie. Ja np. gdyby wszyscy byli zdrowi niemialbym pojecia jak mialaby wygladac pomoc Arsenalu (pewne miejsce ma tylko Fabregas)
Pochodzenie Giggsa ciężko określić jednoznacznie, ale można powiedzieć, że jest z Anglii.

Aktualnie Rosicky nie jest już tak pewnym ogniwem jak chociażby w tamtym roku. Arshavin może grać właśnie na tej pozycji, do tego Nasri i Walcott...

O BOŻE! ALE TA ROTACJA JEST U-Z-A-S-A-D-N-I-O-N-A W MOICH POPRZEDNICH POSTACH! Taka, którą ty masz na myśli występuje w ataku, reszta po prostu odpoczywa. Wg. ciebie w Manchesterze (ogólnie, łącznie z obcokrajocami) jest więc tylko 6 podstawowych graczy (Ronaldo, Rooney, van der Sar, Ferdinand, Vidic, Evra), bo baaardzo sporadycznie są zmieniani? Rotflando : d

@Edit

A nie, sorry, zapomniałem... Przykro mi, ale nie możesz tego stwierdzić, bo wasze czarnuszki muszą ciągle pracować, nie ma czasu na odpoczynek =<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 29-04-2009 o 20:40.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem