Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2004, 17:45   #8
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Hm moze nie na temat ale...Widzialem TEN SAM temat na gery.pl...Ale jak teraz sobie porownalem wypowiedzi na obu forach to utwierdzilem sie w przekonaniu ze TIBIA.PL FORUM jest 100% lepsze!!!Tam cos slyszalem ze cie besztali za takie cos...Nie pamietam dokladnie ale reakcja na TYM forum NA PEWNO byla duzo lepsza.
LONG LIVE THE FORUM!!!

Odnosnie tej Zuromi to jak masz kolegow to zbierzcie sie i KUPA NA NIA! O ile mi wiadomo, nie ma shielding wplywu na czary-wiec niech kazdy dostanie bp SDkow (ew. hmmow), wezcie jakiegos 'blokera' ktory pojdzie pierwszy(jakis dobry knight[WYSOKI SHIELDING]), powie jej ze jest Twoim kolega i ma mu zaplacic 10k to przestaniecie ja huntowac-ona go zaatakuje, bedzie miala BIALA CZACHE i rozwalcie ja BEZ KONSEKWENCJI!!! OU JE!(bloker niech wali uhy i starajcie sie zeby nie miala czasu zbytnio zobaczyc CO TU SIE %$@!% DZIEJE Przyzwijcie jakies stworki do zwiekszenia chaosu). Po jakims czasie powinna gryzc ziemie...To looknijcie na tibia.com gdzie ona mieszka i sprowokujcie ja ponownie(obojetnie jak do nabycia sobie bialej czachy... A jak ma RED SKULL to sprawa wyglada lepiej bo nie trzeba prowokowac i wogole po smierci straci swoj zapas boltow/arrowow Wiec z kolejnym zabiciem bedziecie mieli latwiej(poczekajcie az zas bedzie miala skulla i w koncu kiedys albo sie odczepi albo ja zrookujecie>

Prosze mnie tu nie besztac za NOOBSTWO-zdaje sobie sprawe ze ten post moze byc zly(mylic sie w wielu rzeczach) ale tak ja widze ta sprawe GOOD LUCK!