Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2009, 11:12   #43
Giorio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: ;P
Poziom: 57
Skille: 82 ->>
Poziom mag.: ;P
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Jak młodszy byłem lat kilka i włosy miałem takie no... hmm... jakby nie patrzeć krótkie ; ) to na mnie Harry Potter wołali ; <
A ja lubię harrego pottera

btw
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Wulgarne słowa
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2533319
Cytuj:
mój kumpel z siłowni nosi okulary, a nie jest to mały delikwent(bez kija ni rusz). Gdy tylko ściągnie okularki jego twarz (jak u supermena) zmienia się w typową wredna mordę kryminalisty(co doskonale uzupełnia sie z jego sylwetka). Gdy nosi okulary wygląda na dużego miłego studenta, więc pozory, że chooj.
Dlatego okulary są doskonałym uzupełnieniem dla młodego człowieka(nie tylko), który np chce zabłysnąć przed pracodawcą.
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
a teraz pytanie za 100pkt!!! gdzie jest wulgarne słowo?

SPisek trwa ale ja się nie dam ! ;D

Ostatnio edytowany przez Giorio - 30-04-2009 o 11:13.
Giorio jest offline   Odpowiedz z Cytatem