Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri
Jak młodszy byłem lat kilka i włosy miałem takie no... hmm... jakby nie patrzeć krótkie ; ) to na mnie Harry Potter wołali ; <
|
A ja lubię harrego pottera
btw
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Wulgarne słowa
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------
To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.
Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2533319
Cytuj:
mój kumpel z siłowni nosi okulary, a nie jest to mały delikwent(bez kija ni rusz). Gdy tylko ściągnie okularki jego twarz (jak u supermena) zmienia się w typową wredna mordę kryminalisty(co doskonale uzupełnia sie z jego sylwetka). Gdy nosi okulary wygląda na dużego miłego studenta, więc pozory, że chooj.
Dlatego okulary są doskonałym uzupełnieniem dla młodego człowieka(nie tylko), który np chce zabłysnąć przed pracodawcą.
|
Pozdrawiamy 
Forum Tibia.pl
|
a teraz pytanie za 100pkt!!! gdzie jest wulgarne słowo?
SPisek trwa ale ja się nie dam ! ;D