Cytuj:
Oryginalnie napisane przez epikk
 Nie rozumiem waszych gratulacji w kierunku tych osób. Ja znam tibie odkąd Bubble miała 142 lvl, i obserwując na przestrzeni lat, jak się wbija levele w tej żmudnej grze, nie moge zaakceptowac tych screenow, i reagowac na nie z podziwem. Wręcz przeciwnie, krew mnie zalewa co sie z tą grą porobiło.
Poziom trzysetny - czy dociera do was ile taki jeden z drugim musiałby grać ręcznie aby to wbić? Ja od kilkunastu miesięcy nie szanuje h-lvl, nie szanuje tych co mają skille ponad 100, bo dla mnie to jest oszukiwanie, mam kolege który w pracy ustawia bota w grze silkroad ( ten sam bot co w tibii) .
Dla mnie to jest kaleczenie tej gry, az dziw bierze ze Cip Soft nie jest w stanie tego bota jakos zneutralizować, niewiem zrobić jakieś szyfrowane polaczenie poprzez tibie, czy cos - nie znam sie. Ten sam bot jest używany w kilku, badz w kilkunastu grach. Szanować trzeba prawdziwych graczy, ja gram powoli, wtedy kiedy mam czas, i nie bede uzywal bota, i nigdy nie uzywalem.
|
widze ze mam doczynienia z proplejerem ! Ziomus.. Tibia ewoluuje i bierz to pod uwage... kiedys zdobycie 100 lvla bylo czyms... bo inaczej sie expilo, na innych potworach, byly mniejsze mozliwosci itd.. Tibia sie zmienila bo musiala i teraz wbicie 100 lvla to zaden wyczyn praktycznie... teraz wbicie 300 lvla to jednak jest jakis wyczyn.. (kiedys, 300 lvl - niewyobrazalne) a to czy ktos gra na 15 ownerow czy sam zostaw cipsoftowi.. oni sa od tego by banowac takie osoby i nie wiem czy czytasz newsy ale 15 tys kont zostalo juz zbanowanych.. z roznych powodow.. od najmniejszych lvli do bardzo wysokich... jak jestes sfrustrowany to po uprawiaj jakis sport a nie dajesz upust swojej zlosci na forum... bo narzekanie niczego nie zalatwi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *vaRi*
moze mi ktorys z administatorow napisac po co te zdjecia?
sa ciekawe, owszem... ale te wymagania...
jak sie wam nie chce wklejac, to po co w ogole wklejacie?
bylo od 2x nizszych wymagan, bylo dobrze? bylo.
|
nie jestem adminem (jeszcze

) ale nie wiem skad masz informacje ze nam sie nie chce wklejac fotek o.O czarnowidz? mam wrazenie ze boli Cie to ze wymagania sa zbyt duze i nie miescisz sie w nich a chcialbys znalezc sie w newsie... wyobrazasz sobie ze dalbym 150 lvl jako wymagany do newsa? bo ja nie... po 1 to zaden wyczyn a po 2 w ciagu tygodnia mialbym 100 fotek.. i kazdy sie 'obrazi' jak nie wstawie jego fotki do newsa... wymagania musza byc zwiekszane.. niestety
@edit
nie warto odpowiadac...