Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Rookstayer to taki produkt uboczny.
|
Tak
Cytuj:
Osobiście uważam, że powinno się zrobić auto teleport do świątyni po wbiciu 8 poziomu.
|
A co z tymi co maja powyzej juz 8 lvla? Wywalic też na maina ? Tylko jaki byłby tego skutek ? - Rzeź ? No własnie czesc rookstayerow by sie nieźle wkur**** i zaczełaby pkowac.
Cytuj:
Jeden Pan mnie rozśmiesza, albo nie interesuje się kompletnie tibia.com, albo jest taki nie inteligentny, pytasz gdzie dowód na to, że CIP nie lubi RookS?
|
Nie ma w 100% jasnego dowodu na to , że cipsoft ich nie lubi.
Cytuj:
Zmiana limitu banku. Po tylu latach, dalej nie wprowadzono depozytu.
|
omg Ty taki glupi jestes?To jest ochrona antybotowa aby boty brudnej kasy na main nie przenosily a wraz z padnieciem (huh i tu pojawiaja sie rookstayerzy ;0) aby całą tracily (oczywiscie mozna dp chara zrobic)
Cytuj:
Teren wyspy w ogóle się nie zwiększa. Żadnych nowych zbroi, wyczynów.
|
To wyspa nowych . Po kiego ch*** mieliby dodawac nowe tereny ?
Cytuj:
Dalej brakuje Ci argumentów?
|
Nie wiem jak jemu , ale mnie tak
Cytuj:
A dlaczego tak ich nie lubią? Ponieważ 80% RookS po prostu nie kupuje PACC.
|
A po cH** ma kupowac? Gra na rooku bez pacca i z paccem nie jest tak niezrownowazona jak na mainie
Cytuj:
Do tego RookS trapują nowych graczy. Okradają ich, co zniechęca do gry, przez co tracą oni przyszłych PACCowców.
|
A Tomurka to nie trapuje ? Też trapuje. To co z nim zrobic ? W***** na rooka?
Cytuj:
Moim zdaniem RookS powinien zostać zniwelowany.
|
A moim zdaniem swiaty non pvp. Bo to tez jest jak rookgaard jakby nie patrzec tam tez obrazaja , kradna , trapuja.
Cytuj:
W tym momencie RookS jest zbyt dużo, co spowodowało, że CIP nie może od razu usunąć tego problemu.
|
Jestemy jak zaraza.
Cytuj:
Uważam, że każdy RookS powinien zostać przeniesiony na Mainland.
|
A kazdy gosciu z maina na rooka

.
Cytuj:
Jeżeli którykolwiek będzie miał problem, to niech nie gra, a jeżeli poda argument, że musiał dużo dłużej zdobywać doświadczenie i na dużo słabszych potworach, z dużo gorszym skillem i ekwipunkiem, to sam się go spytam.
Kto ci do jasnej cholery kazał?
|
Nikt ale tez nikt nie powiedział , że zostanie to w przyszlosci zmienione i ich wysilek pojdzie na marne.
Zalezy dla kogo , jak ktos gra na rooku tylko po to aby trapowac to i tak bedzie mial to w dupie.