Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Tak
A co z tymi co maja powyzej juz 8 lvla? Wywalic też na maina ? Tylko jaki byłby tego skutek ? - Rzeź ? No własnie czesc rookstayerow by sie nieźle wkur**** i zaczełaby pkowac.
|
No i niech się denerwują co ich to interesuje i tak na nich nic nie zarabia.
Więcej na nich tracą niż zarabiają, więc im [czyt. CIP] to lotto.
Cytuj:
Nie ma w 100% jasnego dowodu na to , że cipsoft ich nie lubi.
|
No 100% nie ma, ale widać, że za nimi nie przepadają.
Cytuj:
omg Ty taki glupi jestes?To jest ochrona antybotowa aby boty brudnej kasy na main nie przenosily a wraz z padnieciem (huh i tu pojawiaja sie rookstayerzy ;0) aby całą tracily (oczywiscie mozna dp chara zrobic)
|
Nie to nie jest ochrona anty botowa. Bo ochrona, to anty cheat. A to jest po prostu zniwelowanie, zbierania kasy na bezpiecznym terenie.
Cytuj:
To wyspa nowych . Po kiego ch*** mieliby dodawac nowe tereny ?
|
No to teraz się zastanów, dlaczego np. nie zrobią nowego miejsca do zdobywania doświadczenia dla graczy PACC z bramką poziomową od powiedzmy 20? Bo nie chcą ich zachęcać do gry!
Cytuj:
Nie wiem jak jemu , ale mnie tak
|
To już twój problem nie mój.
Cytuj:
A po cH** ma kupowac? Gra na rooku bez pacca i z paccem nie jest tak niezrownowazona jak na mainie
|
Masz w ogóle pojęcie o finansach? To jest główny powód, dlaczego CIP nie lubi RookS, bo oni grają w ich produkt przez długi okres czasu, ale CIP na nich nie zarabia, do tego poprzez trapowanie nowych graczy, część z nich się zniechęca, co powoduje kolejne straty pieniędzy.
Cytuj:
A Tomurka to nie trapuje ? Też trapuje. To co z nim zrobic ? W***** na rooka?
|
Mainland, to teren gdzie grają gracze zaawansowani. Skoro przebyli rookgard, to znaczy, że osiągneli podstawową wiedzę na temat gry. I chciałem Ci przypomnieć, że trapowanie innych gracze w świetle prawa Tibijskiego jest zabronione i karane banem.
Cytuj:
A moim zdaniem swiaty non pvp. Bo to tez jest jak rookgaard jakby nie patrzec tam tez obrazaja , kradna , trapuja.
|
Z jedną małą odmianą, tam gracze kupują PACC, czyli CIP na nich zarabia.
Cytuj:
Jestemy jak zaraza.
|
Nie zaprzeczę.
Cytuj:
A kazdy gosciu z maina na rooka  .
|
To pozostawię bez komentarza. Samo mówi za siebie.
Cytuj:
Nikt ale tez nikt nie powiedział , że zostanie to w przyszlosci zmienione i ich wysilek pojdzie na marne.
|
I myślisz, że to kogoś obchodzi, prócz nich? Raczej nie.
Cytuj:
Zalezy dla kogo , jak ktos gra na rooku tylko po to aby trapowac to i tak bedzie mial to w dupie.
|
No, więc sam podałeś mi argument, dla którego CIP nie lubi RookS.
Wy trapujecie newbie, a oni przestają grać. Proste.
Ps. Nie odpowiadaj na mój post, po raz kolejny. Szkoda czasu.