Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2009, 15:26   #46
epikk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2008

Domyślny

[quote=Snagoth;2534761]widze ze mam doczynienia z proplejerem ! Ziomus.. Tibia ewoluuje i bierz to pod uwage... kiedys zdobycie 100 lvla bylo czyms... bo inaczej sie expilo, na innych potworach, byly mniejsze mozliwosci itd.. Tibia sie zmienila bo musiala i teraz wbicie 100 lvla to zaden wyczyn praktycznie... teraz wbicie 300 lvla to jednak jest jakis wyczyn.. (kiedys, 300 lvl - niewyobrazalne) a to czy ktos gra na 15 ownerow czy sam zostaw cipsoftowi.. oni sa od tego by banowac takie osoby i nie wiem czy czytasz newsy ale 15 tys kont zostalo juz zbanowanych.. z roznych powodow.. od najmniejszych lvli do bardzo wysokich... jak jestes sfrustrowany to po uprawiaj jakis sport a nie dajesz upust swojej zlosci na forum... bo narzekanie niczego nie zalatwi...
========================================

Ziomek pouczasz mnie jakbym mial 15 lat, tibijskie forum jest jedynym forum na ktory kazdy czuje sie lepszy od drugiego.

Tekst o ewolucji tibii brzmi jakby uzywanie bota bylo czyms akceptowalnym, czyms normalnym, i kazdy kto uwaza ze to zle jest newbem.

Nie wmowisz mi ze wbicie 300 lvl jest latwiejsze bo jest wiecej potworow, zapomniales ze czas ma postac wzgledna tylko w psychologii. Wiecej expowisk nie oznacza ze dzieciak ktory ma 200 lvl wbil go osobiscie !~

Ile jest 100+ , 200+ ktorzy graja gorzej od 40 lvl? Nie potrafia blokowac wiekszych potworow, malo wiedza? Jak program gra za ciebie pod zamkiem na senjii to nie moja wina ze jestes sfrustrowany. Ja sport uprawiam codziennie, przynajmniej nie wyzywam sie na innych uzytkownikach forum jak ty :*
epikk jest offline