Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2009, 16:19   #72
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
No i niech się denerwują co ich to interesuje i tak na nich nic nie zarabia.
Więcej na nich tracą niż zarabiają, więc im [czyt. CIP] to lotto.
Skąd ty to do cholery wiesz???

EDYTOWANE, BO PAN SIĘ NIE DOMYŚLIŁ!
Cytuj:
Nie ma w 100% jasnego dowodu na to , że cipsoft ich nie lubi.
Cytuj:
No 100% nie ma, ale widać, że za nimi nie przepadają.
Określasz jakąś konkretną grupę czy wszystkich? Jak to drugie to pozostaje mi cię wyśmiać.
edit: Jeszcze czytać potrafię...

Cytuj:
Nie to nie jest ochrona anty botowa. Bo ochrona, to anty cheat. A to jest po prostu zniwelowanie, zbierania kasy na bezpiecznym terenie.
... aby zniechęcić botterów do działania na nim.

Cytuj:
Masz w ogóle pojęcie o finansach? To jest główny powód, dlaczego CIP nie lubi RookS, bo oni grają w ich produkt przez długi okres czasu, ale CIP na nich nie zarabia, do tego poprzez trapowanie nowych graczy, część z nich się zniechęca, co powoduje kolejne straty pieniędzy.
Co ty za herezje opowiadasz? Jak ja lubię info wyraźnie wyssane z palca...

Cytuj:
Mainland, to teren gdzie grają gracze zaawansowani. Skoro przebyli rookgard, to znaczy, że osiągneli podstawową wiedzę na temat gry. I chciałem Ci przypomnieć, że trapowanie innych gracze w świetle prawa Tibijskiego jest zabronione i karane banem.
Jest. I co z tego? Jakoś mało kto go dostaje... niestety...

Cytuj:
Z jedną małą odmianą, tam gracze kupują PACC, czyli CIP na nich zarabia.
LOL. Zastanów się, może postać na Rooku jest kolejnym czynnikiem wpływającym pozytywnie na zmianę stanu konta, gdy ktoś ma także na nim postać na Mainlandzie? Myślisz, że po cholerę są tam dostępne addony?

Cytuj:
4. Tu po prostu chciałeś zabłysnąć swoją inteligencją, ale niestety Ci się nie udało. Informacje nie są wyssane z palca. Jedynym zarobkiem CIP jest sprzedasz PACC, a co za tym idzie, każdy RookS, który nie posiada PACC, bo nie oszukujmy się jest on mu tak potrzebny, jak rybie ręcznik, a poprzez trapowanie nowych graczy, który będą chcieli wyjść na Mainland i kupić PACC, tracą oni nie dość, że PACC z RookS, ale i tego nowego gracza.
Muahahah to ty znasz ich bilans, że wiesz, że konkretnie z tego powodu są tak stratni?
Więcej graczy = przepełnione serwery (część się nie może zalogować [jedni mogą się zniechęcić, inni kupią pacca - w jakich proporcjach - nie wiem]) => może istnieć szansa stworzenia nowego serwera (koszty zakupu jednostki i utrzymania)

Cytuj:
Dzisiejszy RookS to zwykle botterzy, traperzy i złodzieje, do tego ich kultura osobista jest tragiczna.
Debili masz już rozsianych po całej Tibii. Nie pamiętam dokładnie od jakiego momentu, ale wiem, że taka fala była cholernie zauważalna. Co było nie powróci...

Cytuj:
Więcej nie będę odpowiadał, bo to OFF.
Dla mnie ten temat to jedna wielka kupa guffna, więc nikt nie będzie się czepiać jak nasram swoje.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 02-05-2009 o 09:32.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem