1. Parę słów o sobie (Kamil, 27, informatyka, obecnie nie pracuje ani nie studiuje więc mam czas na grę);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;bylem administratorem paru forach.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);Tak jestem w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst jestem po studiach.
4. Doświadczenie w Tibii (Gram w tibie juz 15 lat becnie mam 26 knighta ponieważ drugie konto sprzedałem był to 168 ek na gre poświęcam 10-15 godzin dziennie);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);Hmm w chwili obecnej nie mam żadnych pomysłów ale jakbym trochę posiedział i pomyślał to bym znalazł świetne
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?Uważam że jak dołączę do grupy support to bardzo się przydam mam doświadczenie w tych rzeczach ponieważ skończyłem szkołę informatyczną.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy); mógłbym się zająć potforami,przedmiotami i questami to mi najlepiej idzie.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ gdy dołącze do grona support wiele pomogę a tak to poświecam mój czas na skillowanie. A tak to bym mógł poświecać na rozwój tibi.