Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frezko
Tak ale ci gracze z otsów grali już na real tibi i przenieśli się na otsy że by zobaczyc inne potwory które są na pacc na tych otsach bo nie stac ich na pacc w rl tibi albo szkoda im wydawac kasy więc takie facce cipowi są zbędne a świat Facc to jest jak by demo gry dla tego nie zrobią wszystkich światów premium ale nie można zrzucić że zwalili grafiki od Diablo Czy Wowa bo one działają na innej zasadzie mają kompletnie inną grafikę i Fabułę chociaż przyznam że tibia z wowa zgapiła bardzo wiele UO nie powiem bo widziałem tylko na obrazkach osobiście nie grałem a podobno świetna gra.A to że tibia upadnie to tylko kwestia czasu
|
no i gitara, ale nie mozesz mowic ze wszyscy graja na otsach dlatego ze cos tam, bo kazdy ma inne zamiary
jedni chca rozrywki, drudzy klimatu starej tibii, inni czegos innego
cuda-wianki na kiju, ale ja tez przewiduje ze tibia upadnie, bo glownie boterzy zaludniali gre a teraz juz ich nie ma. to tylko jeden przyklad tego. reszte napisze pozniej, bo teraz mi sie nie chce, ale wystarczy tylko zdrowo pomyslec do czego tibia zmierza, i z czym bedzie konkurowac.
Pozdro