@Ulrek-wydaje mi sie czy ty kochasz Shwarzeneggera?;P Mnie wnerwia to ze w kazdym jego filmie prawie ze na sile wpychali haslo 'I'll be back'..... Qrde byl taki jeden ze idzie sobie ulica nagle doskakuje do jakiegos auta i wrzeszczy "ILL BE BACK' paranoja;P Dobra, ja nie o tym chcialem.
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o
@Jazio!-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN/CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
@program-magia Davida Copperfielda+rewolwer przy lbie gratis. I tyle. Jednym slowem-ukartowane

Dwoma-wszystko ukartowane.-Wiecej-WSZYSTKO TAM JEST QWA UKAARTOWAANE i nie ma sie czym podniecac

@przyszlosc TV-hmmm mysle ze za pol roku to juz zacznie sie likwidowanie nadwyzek ludnosci. Jak? Najbiedniejsi beda chodzili do programow w stylu "ROZ*** SE GLOWE KIJEM W NAJBARDZIEJ WIDOWISKOWY SPOSOB A RODZINA DOSTANIE 10 ZL" albo "Walki na smierc i zycie, jesli nie umiesz zabic przeciwnika spuscimy ci na leb bombe atomowa" albo "Ciulnij se nozem w serce, za przezycie 100 zl za smierc 20 zl dla rodzinki"