Oborze co za rzalosc. :<
Part 1:
2 scr - Tom mowi, ale jest odwrocony na polnoc. - Wiem ale wtedy zaczynałem xd
3 scr - Nie "Ala Dee" tylko "Al Dee'a" jak juz chcesz odmieniac. - Wiem pomyliłem się ;p
4 scr - On strzela z jednej reki i przy boku?!- Wow, naucz mnie tak! - Eeee? Nie rozumiem.
5 scr - Wez ej, jak on trzyma ta bron.- No wiem że pistolet ma na ręce ale bym musiał dorabiać ;p
6 scr - Swiecaca sie kasa rox. Chyba z Czarnobyla przywieziona. - Nie mogłem znaleźć grafiki gp.
7 scr - Ehe, ehe, balony na scianach, widac, ze bar, a ten kupuje ammo. Mogles juz do tego co bron sprzedaje isc.

- Hehe nie miałem pomysłu gdzie by to zrobić ;p
Part 2:
1 scr - Czemu mi sie wydaje, ze ten Norno jasniejszy niz Stiw? Tez z Czarnobyla wrocil? :< - Nie,postacie z Noxitu są jaśniejsze a w piwnicy jedyne źródło światła to ten kwadrat gdzie drabina stoi.
2 scr - Przeciez on przed chwila mowil po jaki gwizdek tutaj przyjechal. Powtarza sie. - Wiem ;/ Nie miałem koncepcji.
3 scr - Jakbys tutaj cos sknocil to dalej bym nie ogladal. - ----
4 scr - Cos plaskie te bronie... A co do krwi, rozumiem, okresu dostal. - Wiem że bronie płaskie ale na tyle pozwala tibia.
5 scr - Ej, a gdzie ten dzbanek wielki? Polska? - Może nooby ukradły

6 scr - Co jest kurna? Stoja metr od siebie i nie umia heada zrobic? O.o - Wiem ale rozrzut tibijski istnieje {

}
7 scr - Tak, tak, a oni bez widocznego zadrapania. Poza tym krew za nimi powinna byc. [ Wtedy nie umiałem robić krwi na ludziach żeby tego nie spieprzyć.
8 scr - Nie no, przed chwila byl z kolega, strzelaninka, a on zamiast isc gdzies wpisac cheaty to poszedl po robote. - Hehe dupne ale wiem ;]
9 scr - Haha, pobilek rekord, zabijasz kogos przed bankierem, a bankier ma Cie gdzies. - Świadek się boi że go sprzątne ;p
10 scr - Juz nie uzywaj dolarow w tibii plaks. - Rook City - Nawiązanie do Vice City a tam były dolary.
11 scr - Wow, on uzywa trainerow, wzial jedna kupke, a wyciagnal 2. Reported. - Ta pełna jest dla Toma a Tom wziął swoje pieniądze i dał Steve'owi
Ogolem: 4/10