Wyjasnienia:
Part 1:
Cytuj:
4 scr - On strzela z jednej reki i przy boku?!- Wow, naucz mnie tak! - Eeee? Nie rozumiem.
|
Bron ma w jednej rece, na dodatek nie naprzeciwko siebie tylko z boku.
Cytuj:
5 scr - Wez ej, jak on trzyma ta bron.- No wiem że pistolet ma na ręce ale bym musiał dorabiać ;p
|
No coz, jesli liczysz na dobra ocene musisz sie troche wysilic.
Cytuj:
6 scr - Swiecaca sie kasa rox. Chyba z Czarnobyla przywieziona. - Nie mogłem znaleźć grafiki gp.
|
Chodzi o to, ze kasa jasniejsza niz wszystko. W gimpie bys mogl ja troche "ociemnic".
Part 2:
Cytuj:
1 scr - Czemu mi sie wydaje, ze ten Norno jasniejszy niz Stiw? Tez z Czarnobyla wrocil? :< - Nie,postacie z Noxitu są jaśniejsze a w piwnicy jedyne źródło światła to ten kwadrat gdzie drabina stoi.
|
j/w
Cytuj:
4 scr - Cos plaskie te bronie... A co do krwi, rozumiem, okresu dostal. - Wiem że bronie płaskie ale na tyle pozwala tibia.
|
Bullshit. Jakbys je troche lepiej pocieniowal i nie chcial miescic na chama na jednej kratce, tylko np. wyjechal na polowe drugiej.
Cytuj:
5 scr - Ej, a gdzie ten dzbanek wielki? Polska? - Może nooby ukradły
|
Zadne wytlumaczenie.
Cytuj:
6 scr - Co jest kurna? Stoja metr od siebie i nie umia heada zrobic? O.o - Wiem ale rozrzut tibijski istnieje { }
|
Rozrzut? Przeciez w Tibii nawet nieba nie ma.
Cytuj:
9 scr - Haha, pobiles rekord, zabijasz kogos przed bankierem, a bankier ma Cie gdzies. - Świadek się boi że go sprzątne ;p
|
Ale powinien sie on chociaz skryc za lada, a nie chodzic i myslec ile razy dzisiaj zwalil konia.
Cytuj:
10 scr - Juz nie uzywaj dolarow w tibii plaks. - Rook City - Nawiązanie do Vice City a tam były dolary.
|
No to juz uzywaj dolarow, ale zrob im grafike.
Cytuj:
11 scr - Wow, on uzywa trainerow, wzial jedna kupke, a wyciagnal 2. Reported. - Ta pełna jest dla Toma a Tom wziął swoje pieniądze i dał Steve'owi
|
To mogles zrobic 2 screeny; w jednym daje kase, a w drugim dostaje.
:*