Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2004, 18:07   #19
wutalidi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 11 2003

Domyślny

A ja wam powiem tyle:
Mam palka 10 lvl skille skromne 50/40 i porostu niechce misię podnsoić tych spearów więc zaczynam chodzić do amazon camp tam niedośc że wyrabiam sobie skille to jeszcze zaj... szybko expie no i tak zrobiłem 25 lvl zkille mi się zrobiły 59/47 potrenowałem do skilli 70/55 no i teraz mój kolega z klasy (blocker) zrobił dokładnia tak samo jak ja (tylko nie na amazon camp tylko an foldzie) i ma skille 60/74 i spokojnie chodzimy na dragony przy czym na jednego zużywa on góra 2 uhy (zdarza się że nieużywa żadnego) teraz mamy 35lvle skille ja 87/63 on oś około 85 shielda i chodzimy na lordziki idragonki i cieszymy się z naszej gry. I myślę żę postać prowadziłem jeszcze lepiej niż prawidłowo.

------
Edit by Gremlin
Udowodnie ci czemu gadasz glupoty i czemu dostajesz upomnienie:
1. 10 lvl i 50 distance to musiales niezle trenowac, chodzac i expiac na full defense do distance 50 zdobedziesz paladynem ok 13-18 lvl
2. Bloker ma jedne z najdziwniejszych skilli w tibi (shielding wyzszy niz bron), pozatym juz nawet nie mowie ze ze skillami ~70 nie ma co bic na Foldzie.
3. Przy skillach prawie 90 by bys w czolowce na prawie kazdym serwerze (jakos nie kojarze twojej skromnej osoby).
4. Na 35 lvl 1 rycerz + 1 paladyn maja bardzo nikle szanse zabic DL

Puki mi nie udowodnisz ze sie myle:
Upomnienie +1
wutalidi jest offline   Odpowiedz z Cytatem