Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2009, 11:14   #42
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Jest "faktem" mocno kontrowersyjnym i wielu naukowców nie zgadza się nawet z tezą, że to dwutlenek węgla powoduje globalne ocieplenie.
Dokładnie... gdzieś czytałem, że globalne ocieplenie jest niemożliwe.(nie podam linka bo nie pamiętam gdzie) Moja teza jest taka, że:
Samochody się słabo sprzedają, każdy kto chciał mieć samochód to go ma a jak nie ma to jest pełno używanych, mało kto kupuje w salonie. Firmy takie jak Bmw, Citroen, Peugot czy jeszcze inne muszą coś zarabiać i (być może) wpadli na pomysł wymyślenia tego kiczu ze niby Co2 takie groźne i zmuszają do kupowania nowej "ekonomicznej" technologi która ma na celu uchronienia naszej planety przed zagładą do 2024~~A co się z tym wiąże to niedługo dojdzie do tego, że bedzie trzeba kupować zupełnie nowe samochody.
Tak samo jak z Windowsem. Cwaniaki wycofali ze sprzedaży Windows Xp i zostawili tylko viste. Wiadomo, że nie każdy komputer ją uniesie więc jesteśmy zmuszeni kupować nowe i na tym zarabiają firmy robiące części do komputerów...I jak tu nie wgrywać piratów

Sry za Dp
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 03-05-2009 o 11:17.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem