Temat: Galerianki.
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2009, 12:01   #17
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zoliax Pokaż post
@up
A chciałbyś, żeby tak twoja córka skończyła?
Gdyby moja córka tak skończyła, przestałbym ją uznawać za swoją córkę. Może u mnie mieszkać (bo za wyrzucenie chyba groziłyby mi konsekwencje prawdne), ale niech na chleb daje d*py, ja jej karmić nie będę. I w 18 urodziny - na bruk.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Nie chodzilo mi o naglasnianie sprawy, podajac dane danej osoby (na zasadzie "Ta Y to taka a taka, bo daje dupy"), tylko po prostu trzeba rozmawiac na taki temat i jasno wyrazac swoje negatywne (w moim przypadku) podejscie do takich osob. Dopoki taka osoba nie lamie prawa i nie afiszuje sie z tym, a "zajmuje sie" tym procederem - mi to wisi, jej zycie. Po prostu nie toleruje takiego postepowania i mowie o tym glosno, a czy ktos wezmie sobie to do serca, czy nie - nie moj problem.
Wiem, że nie chodziło o nagłaśnianie przypadków, tylko nagłaśnianie problemu. Ale nie widzę w tym celu, niech robią ze swoim życiem co chcą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Świat idzie naprzód, średnia wieku inicjacji seksualnej ciągle maleje i nie ma co płakać nad młodymi panienkami które chcą dobrze wyglądać ; )
Mamy odmienny pogląd nt. dobrego wyglądu, ale de gustibus non disputandum est. W sumie nawet est, ale nie zawsze warto ; )