Temat: Matura '09
Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2009, 13:06   #61
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Owszem, polski prosty, nie potrzeba było żadnej wiedzy. Czy ktoś jeszcze tak miał, że najbardziej w czasie całego tego wydarzenia denerwował się wpisywaniem peselu w odpowiednich miejscach?

Wie ktoś, gdzie znajdę wzory prac pisemnych na rozszerzony angielski? W sensie - jaka powinna być kompozycja rozprawki/opowiadania/recenzji itp. Bo ja swoje ksera z lekcji pogubiłem.
Hahaha, pesel największy stres ;dd
Co do angola to może po prostu www.ang.pl?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Po godzinie 11 wyszedłem z sali, raczej zadowolony. Arkusz generalnie był prosty. Gnębi mnie jedynie to, iż nie przeczytałem ostatnio żadnego streszczenia, omówienia czy innego tekstu traktującego o Chłopach, toteż boję się o jakiś głupi błąd rzeczowy. Z drugiej jednak strony podany fragment był raczej dość jednoznaczny w interpretacji, nie kazano również odwoływać się do całości utworu, więc pewnie jakoś to będzie.
Zgadzam się całkowicie, ale jestem pewien, że poniżej 50% nie będzie. To by było impossible ;d
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.