Zobacz pojedynczy post
stary 05-05-2009, 18:37   #138
Union_Aqua
Użytkownik Forum

Union_Aqua's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serovon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)

Elo Mam na imię Dominik, 17 wiosen za mną i chodzę do I LO profil humanistyczny. Jestem wszelkich gier internetowych. Moją największą uwagę jak do tej pory przyciągneła Tibia, Counter Strike: Source oraz WC3:TFT

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;

Na forum tibia.pl kiedyś się udzielałem dość sporo, potem praktycznie w ogóle nie pisałem. Wolałem pozostać tzw. "noname" gdyż niektóre osoby bardzo się o to starały... Przez pół roku moderowałem forum gry ogame.pl. Wraz z końcem kariery w tamtą grę, skończyła się przygoda z portalem.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);

Powiem tak... Jakiś wyjątkowo długich artykułów raczej nie dam rady, lecz krótkie newsy - nie ma problemów.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);

Początkowo był to 60 RP, dostał on hacka. Założyłem drugie konto o nicku Serovon. Moja postać została EK i obecnie ma 64 lvl. Lubie mieć wysoki level i myślę, że będę cały czas szedł w górę. Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich chłopaków z gildii :Mystic Blade !

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);

-W mojej opinii, dużym problemem tego portalu jest umieszczanie jednej osoby do jednego stanowiska. Uważam, że po wybraniu, na przykład, dwóch osób do pracy nad "monsters" pozwolić im dobrać sobie ( w wyniku jakiś zawodów) grupki osób do pomocy. Przykładowo, wybrany do pracy nad potworami zostaje pan X. W dziale "potwory" robi on coś podobnego do tego tematu i typuje 1-2 swoich pomocników, razem tworząc "Grupę Support - Monsters". Minusem tego zasadniczo jest tylko to, że nowo wybrani działacze muszą takie zawody przeprowadzić. Plusy są widoczne gołym okiem, gdyby ktoś zrezygnował, cały dział nie będzie musiał czekać miesiącami na nowego opiekuna.
-Dział Tapety - forum "Grafika" trzyma w swoich ramionach wielu młodych komputerowych artystów, którzy w zamian za umieszczenie ich nicków nad pracą, będą dumni oddawać swoje projekty dla Tibia.pl. Chodzi mi oczywiście nie o forum lecz o główną stronę

Pomysłów mi nie brak, te 2 u góry wymagają raczej olbrzymiej dawki pracy lecz... może by coś z nich było Więcej ciekawych nie mam, jednak ...

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Należąc do modków z ogame.pl wydawało mi się, że tworzymy zgrany team. Do dziś utrzymuje z nimi kontakty i współpracę. Grając w CS:S miałem przez spory okres czasu jeden i ten sam klan. Razem sporo zdziałaliśmy i wiele przeszliśmy. Wszystko co dobre ma swój koniec - kłótnia - a potem każdy poszedł w swoją stronę. Postanowiłem, że nie będę wracał do żadnej z tych gier i będę po prostu grał w Tibię. Okazało się, że czegoś mi brak. Doszedłem w 100% do wniosku, że to współpraca z ludźmi, a ta według mnie w samej grze jest dość ograniczona (przepraszam jeśli bluźnie). Zazwyczaj byłem chwalony za swoją umiejętność grania w teamie, a czym innego jest support jak nie grą w drużynie?

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);

Czułbym się dobrze wszędzie, za wyjątkiem "tłumaczeń"

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Bo mam pomysły. Bo umiem rozdzielać humor i odwagę. Bo pomogę tylko jak będę mógł. Bo mam pojęcie o Tibii. Bo lubię współpracować z ludźmi. Bo ludzie lubią mnie. Bo to jest 7 powód, a 7 to podobno szczęśliwa liczba