Tak, tak, jak ktoś nie chce padać niech wybierze świat non pvp, w takim razie jak ktoś chce ciągle zabijać bez powodu niech wybierze do sobie enforced...
Jesteście tak popieprzeni, że nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem.
Chodzi o to, by utrudnić pvp (usunięcie hotkeyi w pvp było by rozsądne), oraz ograniczyć do minimum naduzywanie siły. Zrozumcie wreszcie, że to jest gra i wiele osób płaci za nią i chcą sobie zwyczajnie pograć, wybierają świat pvp, bo chcą od czasu do czasu z kimś powalczyć, just for fun. Tymczasem przybiega jakiś sfrustrowany gówniaż, który obciąga w szkolnym kiblu za 20 złoty i jako, że dzien i noc napieprza w tibie, używa botów, zebrał bande takich samych po*****enców mówi ci, że będziesz mu płacił i grał na jego zasadach, bo inaczej nie pograsz... TO JEST NORMALNE?! To musi się zmienić. A drodzy rodacy, tibia przed 7.6 była lepsza, bo była tajemnicza, nie było poradników, srików i innych, nie była tak popularna i grało w nią mniej idiotów. Powrót do starego systemu nie da NIC, będzie tylko gorzej.
Jedynym sposobem na ograniczenie liczebności kretynów jest jakiś test przy rejestracji, przede wszystkim na znajomość języka angielskiego. Jeżeli ktoś ma ochotę bardzo prosze - podsuncie ten pomysł na forum tibia.com .
Podsumowując to cipsoft ma rządzić w tibi, a nie jakaś grupka graczy, nikt oprócz cipsoftu nie zabroni mi grać i nie będzie mnie w tej grze ograniczał, nie będzie mi mówił co i za ile mam sprzedać, bo ta cała polityka w grze psuje atmosfere. Polityka i dzieci, które nie potrafią sklecić składnego zdania w ojczystym języku, a co dopiero po angielsku...
|