czytam sobie tak ten temat i mam swoją opinie. W tibie już nie gram, znudziła mi się. Zagrałem w wowa - wszystkie miesjca do expienia zawsze są wolne! (grałem do 14 lvl, a teraz czekam z aktywacją 1 miesiąca gdy będę miał więcej czasu).Grałem w tibie 7.6 i wtedy się uczyłem. Jako newbie wyszedłem na maina z 800 gp, a rook przechodziłem w tydzień. Grałem na pvp, i wiedziałem że mogę zginąć XD. Wtedy byłem też naiwny i gracz Gruba Peja mnie zabijał aż dostał red skulla, a nie wiedział że po miesiącu mija i skończył grę XD. Gdy tak grałem weszły nowe updajty. Najlepsze były gdy wprowadzili bank i wprowadzili standardową odległość strzału z różdżek. Pamiętam że w 7.630 lvl zawsze miał szacunek od nowych. Powoli wbijając 27 lvl zaczęły się zmiany w tibi. Chyba w upie 8.0 napakowali knajcika, i mój sąsiad zaczął ponownie grać. Acchhh te przygody. Podróż do isle of kinghts, wycieczka do innych miast bez statku, czy też zwiedzanie nowych terenów. Po 8.0 ja jako druid z 29 lvl i mój sąsiad knight chodziliśmy do kopalni dwarfów. On na gurady, ja na kilka guraddów i inne krasnoludki. Szkoda tylko że po 8.0 druid i sorc stracili tyle mocy.
Zaciekawiło mnie w temacie że nikt nie podał takiego pomysłu. Cipsoft powinien te dobre pomysły (hotkey tylko na tekst, bank, różdżki) posklejać, druta i sorka cofnąć z mocą do 7.6, knighta i palla do 8.0 i założyć serwery np. Timera (od Time) (PVP), Oldera(od Old)(NPVP) i Hopera(od Hope)(PVPE). dostępne tylko dla PACCÓW. Jestem pewny że wskaźnik sprzedaży pacców wzrośnie o 60%, ale nie więcej bo noobki będą wolały teraźniejszy, darmowy system gry.
|