Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2009, 19:37   #9703
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Tak wpadlem zeby sie zapytac czy ktos wie dlaczego nie widac zadnych updatow KNJ, czy autor sie poddal czy co... ale z tego co widze malo kto jest jeszcze w stanie odpowiedziec... naby jedne.

Cytuj:
Ok gaiz,prepare for bans xD
Hrhrhrhr.... XD Wykrakal.

Cytuj:
A czy ktos mowil, ze ci dam perma? Jak tak bardzo go potrzebujesz, napisz pm i sprawa zalatwiona ;>
A jak ja tobie napisze PM zebys go zbanowal to tez zalatwisz?

Cytuj:
Rayza 1,400 <Banned
Grocix 1,371 <Banned
Corgar Frizz 636
Nari 559
Serious Sam 464
Otakuma 425 <Banned
Illya_von_Einzbern 315
Zrobilo sie miejsca w top...
Olewajac tych na banicji jestem obecnie na pozycji 9tej... nalegam o okazywanie naleznego szacunku, bo teraz gdy polowa tematu sie wykruszyla przyszedl czas na ostateczna bitwe.
No to jak Ilya? Twoja armia 4chan vs moja armia Loli? Czy laczymy sily bierzemy sobie ten temat? Z tego co wiem nie widzisz potencjalu w tym temacie, wiec moze zostaw go dla mnie jako autonomie a ja zrobie ten temat twoim lennem...

Cytuj:
Poza tym - jak można zlewać na pisownie gdziekolwiek? Co ty nie myślisz o czym piszesz, czy jak?
Zdaje mi sie ze odpowiedz na to pytanie jest skadinad oczywista...
A jak juz sie wkreciles w HSD Kenichi podpowiem ci ze jest na onemanga wersja "oryginalna" zwana HSD czyli podstawowy plot autora z ktorego wyewoluowala obecna historia. W duzej mierze jest to jak HSD Kenichi ale znacznie bardziej okrojona i skondensowana.

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 08-05-2009 o 19:45.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem