Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 09-05-2009, 22:44   #9783
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
GtFo , same pierwsze 13 odcinkow jest lepsze od całego bleacha , a tak to reszty z 51 nie ogladałem ale pewnie lepsze i tak od jakiegos NGE ( zamulacza ).
Bo jak widac SE jest o tyle poziomow ponad wybielaczami ze nawet jak zmieniaja dobra mange w gorsze anime to i tak wychodzi lepsze niz bleach. Co nie zmienia faktu ze zakonczenie SE anime jest zwyczjanie nie warte ogladania. Lepiej sie przemeczyc i czekac az manga wyjdzie do konca.

Cytuj:
Coś czuje że kiedyś już to pisałem... -> nie bede oglądać anime po 2-3 razy żeby ZROZUMIEĆ oco tam biega , wole płytkie , proste , efektywne animu bez jakiegoś głębszego sensu.
Najlepsza manga to taka gdzie nie tylko z checia polykasz calosc, ale i potem wracasz do niej i nadal odkrywasz rzeczy ktore przeoczyles.

Cytuj:
@Illya
Dziecku zabrakło argumentów?:<
Oh, snap! Epic pownage!

Cytuj:
5. Claymore (Claymoar!)
Miast psuc sobie smak animcem moglbys na mandze poprzestac.

Cytuj:
10. Onegai Twins
To to jest prawdziwe anime? Juz tyle tytulow hentai z tego widzialem a o samym anime nic nie wiem...

Cytuj:
37. Mahou Sensei Negima
O to, to. Tyle ze powiem ci juz teraz, anime bardzo cie rozczaruje, no chyba ze nie zamiezasz czytac mangi. Np scena nad mostem, w mandze Evangeline zostala "rozebrana" zakleciem, w anime byla caly czas ubrana. Co jak co, ale jezeli historia jest z gatunku ecchi/harem to przez takie przerabianie anime traci swoj glowny sens w porownaniu do mangi.

Cytuj:
31. Karin
41. Karin
Az takie to dobre ze 2 razy chcesz obejzec?

Cytuj:
A mój wybór ecchi padł na Asu no Yoichi! Subowało to Chihiro, może nie będzie źle
Nie lepiej sciagnac cos pozadnego, jak Younger Sister Juice, i miec prawdziwa zabawe?

Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 09-05-2009 o 23:03.
Quezacoatl jest offline   Odpowiedz z Cytatem