Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2009, 09:41   #8741
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Valdes < van der Sar

To, że obaj zagrają jest wręcz pewne

Puyol /< (mniejszy lub równy) Ferdinand
Pique < Vidic

Środek taki nieco na czuja, ale jak na środku wystąpi Toure to jeszcze lepiej, Sylvinho i Cecaresa także się to tyczy.

Toure >\ (większy lub równy) O'Shea
Sylvinho < Evra

Chodzi mi tu oczywiście o grę na boku obrony, dlatego taka niska nota Toure. Gdyby grał tu Puyol, to zwrot byłby skierowany bez namysłu w drugą stronę. Yaya na lewej niczego nie zmienia (może nawet zwiększa przewagę?), a gdyby jednak tu zagrał Puyol, to raczej remis, chociaż na boku Evra powinien zagrać lepiej.

Keita = Carrick

Jakoś ciężko porównać mi tych zawodników, ale wydaje mi się, że obaj będą grali najdefensywniej w drugiej linni swoich zespołów. Każdy ma inne zalety. Możliwy występ Yaya Toure na tej pozycji, wtedy podobna sytuacja, chociaż on gra bardziej defensywnie.

Anderson < Iniesta
Scholes /< Xavi

Tu przewaga Barcelony, ale ciężko porównać tych zawodników (szczególnie pierwszą parę), gdyż w Manchesterze obaj mają wiele zadań defensywnych, a gracze Barcy skupiają się głównie na ataku.

Rooney = Henry
Tevez /< Eto'o
Ronaldo = Messi

W ataku miałem największy problem, ponieważ zawodnicy United grają dużo bardziej z tyłu (Roo/Ron). Nikt nie wie czy zagra Berba czy Tevez, do tego nie wiadomo nawet czy zagrają takim ustawieniem. Mimo wszystko tutaj bardzo niewielka przewaga Barcelony. Występ Henry'ego niepewny, a nawet jeśli wróci może nie mieć formy po przerwie (oby nie działało to w drugą stronę).

Podsumowując:
...nie da się wyciągnać wniosków, gdyż dość ciężko przewidzieć nawet podstawowe formacje obu drużyn.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.