Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2009, 20:51   #82
Voltiv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robert Lublin Pokaż post
tasker nie celował, to był program dzieki któremu mogłeś nagrać sobie cykl w ktorym np podnosił speary łowił ryby, robił runy itp i zaznaczało sie liczbę powtórzeń

jak juz to NG było do celowania ale wtedy jeszcze żadko kto miał ng nawet na wojnach...
Nie znasz się, nie pisz. Zanim powstał jakikolwiek bot do tibi, tasker to było bardzo wszechstronne narzędzie (oczywiście dla inteligentnych).
Można było celować ustawiając go w ten sposób że po kliknięciu na wybrany przez ciebie klawisz, program sam w ułamku sekundy wybrał runę i kursor wrócił na środek ekranu, tobie pozostawało tylko kliknięcie na wroga. W ciągu sekundy miałeś kilka kliknięć.
Można było się uh'nać bardzo szybko i ogólnie wiele przydatnych funkcji spełniał.

Co do systemu czaszek to kiedyś go nie było, wszędzie chodziło pełno pk, ja brałem do plecaka 20 aoli (amulet of life), i robiłem rzeź. Nikt nie płakał tylko wszyscy walczyli o przetrwanie i było fajnie.
Czar exiva był jeszcze bardziej dokładny, wystarczało raz go rzucić aby kogoś znaleźć.
Każdy miał poustawiane na hot keyach teksty typu "help pk" bo było ich naprawdę dużo, w profilu na stronie wpisane miał gildie które go chronią oraz prywatnych protektorów.

Pod depo w dzień był porządek, bo stali tam high lvle ok (40-50) a w nocy aż strach było przejść bo wszędzie się roiło od pk.

Na wojnach ue to była norma, nie plątały się żadne nooby, każdy bał się o swój tyłek, a teraz to high lvle muszą się bać o to żeby nie zabić nooba przez przypadek.

Mogliby zrobić jeden serwer na starych zasadach wtedy wielu starych wyjadaczy wróciłoby do gry.
Voltiv jest offline