Zobacz pojedynczy post
stary 11-05-2009, 18:25   #16
demen
Użytkownik Forum

demen's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2009
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 74/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

@UP:
"Większej bzdury nie słyszałem. Pall najlepszy w PvP?! Chyba jak sobie to narysujesz, albo na OTS.
Teraz w PvP jest najlepszy knight z 9mlvl i koniec. Pall to największe ścierwo w PvP jakie teraz istnieje."

Większej bzdury nie widzałeś? To ponownie przeczytaj swojego posta. Wbiłeś ty kiedykolwiek wyższy niż 6 magic level? Bo zdaje mi się, że nie. Zauważ ile czasu spędzisz wbijając ten twój "mega" mlevel (przypuszczam, że chodzi Ci o możliwość używania m-walli). W tym samym czasie (znienawidzeni przez Ciebie) palladyni i magowie zdobędą inne równie ważne na pvp umiejętności. Mogę podać Ci linka do forum, gdzie znajdziesz filmik z 200+ EK próbującym przeżyć spotkanie z zaledwie grupką low leveli. KAŻDA PROFESJA JEST DOBRA! Każda ma swoje zalety i wady, ale to umiejętności gracza sprawiają, iż dana postać staje się na prawdę mocna. Argument z OTSem silny że hej... :> Tego typu wypowiedzi nie są ani zabawne ani 'cool', chyba, że dla dziesięciolatka.

"Jak dla mnie knight do expienia to nuda... No chyba, że masz bota."
Dziękuję za to ostatnie zdanie - świetny auto-komentarz. Odwołuje się on do twojego doświadczenia z gry?

@ Topic:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orlik45 Pokaż post
Hmm... nie chcę robić nowego tematu, więc napiszę tutaj. Też chcę wrócić do gry, ale mam jedno ale: co jest teraz lepsze Sorc czy Knight?

EDIT
Aha. Raczej bd grał na Faccu.
Wybierając z tej dwójki zdecydowanie doradzałbym knighta. Na FACC area (nie)stety postacie magiczne nie mają zbyt wiele do powiedzenia - mogą co prawda expić runami oraz same je sobie robić, natomiast na dłuższą metę jest to nie opłacalne i nie ukrywajmy - nudne. Gra postaciami magicznymi opiera się w zasadzie na używaniu odpowiednich czarów, dostępnych dla PACC. Na FACC polecałbym palladyna, który z powodzeniem radzi sobie na większości dostępnych miejscówek. Jednakże spośród tych dwóch najwięcej rozrywki dostarczy Ci knight (zdecydowanie szybszy exp niż sorcerer).

Ostatnio edytowany przez demen - 11-05-2009 o 18:55. Powód: nieprawidłowości
demen jest offline   Odpowiedz z Cytatem