@UP : To byl tylko przyklad
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Danny Liberty
chczesz moich argómentów?? oto one namawiaja ludzi do przemocy opowiadają o tym jak jest syfnie u nas ośmiaszają polityków(i dobże)
jak jakiś down śpiera rapersko chybn jakiegos klubu sportowego to tylko strzelić sobie w łeb
|
Wiem, ze sie zdenerwowales, ale nie musisz tak szybko pisac, bo trudno sie to czyta

.A jak powiem "pobij kolege" to tez cie namawiam do przemocy. I co mi zrobisz? A jesli juz jestes taki kochany, grzeczny synuś, to najlepiej zamknij sie w ubikacji, bo wszystko namawia do przemocy (Wiadomosci, Filmy akcji w TV, gazety, reklamy).Ad 2 - a co, u nas tak wspaniale w porownaniu do np Francji? Czy tam sie robi takie przekrety w rzadzie, ze na dniach okazuje sie, ze panstwo ma 90mld dziure budzetowa? Albo, ze nie stac panstwa na naprawe drog i kolei? Podaj mi jakis utwor, ktory osmiesza politykow. Jesli OSMIESZALBY kogos, prawdopodobnie tworca zostalby podany do sadu. On tylko smieje sie z ICH ZACHOWAN, a nie z SAMYCH LUDZI.A mi sie dalej nie podoba, ze w death metalu dra ryje. I tez strzelic sobie w leb, no