Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox
Gram 1,5 roku z 3 miesieczna przerwa na matury i dwa miesiace bylem bez neta. Rok i jeden miesiac?
Uzaleznienie? Wracam do domu po pracy, odpalam bota, wypijam sobie piwko, w weekend na imprezke. Masz na mysli ze to odpisuje Ci teraz na forum? Ze odswiezam je, ze mam nad nim jakas kontrole. Widzisz, to sa rzeczy ktore nie wplywaja na mnie. Nie zmienilem sie w zaden sposob, moze jestem teraz troche pewniejszy siebie i umiem jasniej okreslic swoje zdanie w pewnych kwestiach. Zamiast sobie zaprzatac glowe tym co robie, popatrzcie na siebie. Jedynym Waszym celem, w ktorym piszecie do mnie, jest ublizenie mi . Moze zaczne sugerowac ze skoro mi odpisujecie to jestescie uzaleznieni od tego ?
|
To po robocie juz z domu nie wychodzisz ? Nie wychodzisz do znajomych? Nie idzesz do kina,basen na trenig siatkówki? Wyobraź sobie że ludzie po robocie przychodzą do domu i od 16 wszyscy botują w stolicy. ALLELUJA NIE MA KORKÓW.
Słyszałeś kiedyś że każdy uzależniony nie powie o sobie że jest uzależniony ? Piszesz że odpalasz bota. I co dalej ? Bedziesz go tak dalej odpalał aż Ci 300-400 level nabije ?Widzisz wogóle w tym jakiś sens ? Nie sądzisz że to strata czasu? Pewnie powiesz że kiedyś Ci sie to znudzi i nie bedziesz grał. Ale czy nie będzie za późno ? Ty jesteś raczej zapatrzony w "ja swoje wiem" i nikomu nie przyznasz racji chodź ją ma. Życie jest jedno czasu nie cofniesz.
Co chciałeś wtedy z tym piciem przez internet nam pokazac :| ? Chcesz wiedzieć czy to było fajne? Zrób sondę to sie przekonasz co ludzie o tym myślą(tylko nie mów dzidzi o sondzie bo na bank wygrasz). Mi sie wydaje że troszkę chciałeś się przylansowac ale wyszło jak wyszlo. Przynajmniej na Vt respect podrósł parę leveli :|
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 12-05-2009 o 17:57.
|