Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2009, 18:26   #14528
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post

Co do lvla i bicia go na bocie. Niektorych jara expienie, a ja z kolei tego nie lubie. Czasem oczywiscie to robie, jak chodzimy na jakies hunty na poi itd, ale to sie zdaza czasem. I do tego wlasnie botuje lvl, ze lepiej sobie radzic w tej grze w teamie. Strata czasu? W pewnym sensie napewno, ale napewno nie taka strata, jakbym to robil recznie.

Picie przez neta. Napisalem ze zrobilem to raz i bylo fajnie. Widze z kolei ze nie potrzebnie sie z tym tak ujawnilem, gdyz widze, ze ludzie mnie z tego powodu tylko atakuja. Nie rozumiem zupelnie dlaczego. Kazdy jakos w zyciu eksperymentuje i poznaje nowe rzeczy, a ja wlasnie chcialem zobaczyc jak to jest.
Czyli botujesz level żeby z kolegami na hunty łazic ? A jak juz nabijesz ten 200level to bedziesz już tylko chodził na drużynowe huncenie ? Wątpię. Będziesz raczej do tego momentu botowal dopóki Ci bana nie strzelą. Mam nadzieje że ogarniesz moje słowa za jakis czas

Trzeba czasem odróżniać experyment od żenady. Ludzie przez to picie przez neta atakują Cie bo odskoczyłeś od norm społecznych. Innymi słowy nie jest to akceptowane przez społeczeństwo (forumowiczów). Jest to dziwne, nikt takich rzeczy nie robi. Nastepnym razem z dwiem laskami sobie poeksperymentuj, a nie będą sie z Ciebie smiac tylko zazdrościć.

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L

Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 12-05-2009 o 18:28.
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem