Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2009, 19:37   #14531
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer Pokaż post
No ,co jest złego w piciu przed komputerem?
To jego życie i jego problem. Umie przynajmniej ładnie pisac po polsku.
"Ujołem" też mnie nieźle obiło. Chłopie ,idź do szkoły.
A tak w ogóle ,to wypadałoby się liczyc z tym ,że Twoje nielegalne oprogramowanie (jeśli nie jest to Black D) ,nie zostanie wykryte do tibii 10.0 ,chyba ,że jakiś nub Cię kapnie i będziesz miec szczęście spotkac GM'a online.
Szansa jest jednak taka ,jak spotkanie inteligentnej blondynki na polskiej autostradzie porwanej przez ufo _/
Czy mam to Ci młotku wytłumaczyć indywidualnie ??

To że sie jebnĄłem w słowie "wzi(o/ą)łem" a on zaraz na mnie naskoczył ze przez to "pokazuje całkowicie poziom ktory prezentujesz"
Napisalem na koncu postu "PS. Uważaj na oczka bo pułapkę Ci zostawiłem" i chodziło mi o to słowo "ujołem". Ironicznie to napisałem, zajarzyłeś ??

A o tym piciu przez kompa nie będę się już wypowiadał bo tępym ludziom ciężko cos wytłumaczyć. Przeczytaj sobie mojego posta wyżej i sam dojdź do wniosku bo ja nie mam zamiaru wszystkiego Ci tłumaczyć bo Twoja matka jest od tego tępy Janku. Z nim chociaż się nie zgadzam w niektórych kwestiach to przynajmniej moge normalnie popisac wymiec sie pogladami. Z Tobą nawet muchy w kiblu bym nie chciał ubic . ;<

Sprawdz sobie w necie "norma społeczne" i przeczytaj po raz kolejny raz mój post. :|

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L

Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 12-05-2009 o 19:38.
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem