Zobacz pojedynczy post
stary 12-05-2009, 22:52   #14
magicznypietras
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2009

Domyślny

Nie każdy. Taki knight pada o wiele wolniej niż taki Sorc/Druid, który często jest na pół combo, albo Pall, który ledwo uleczy się Exura San.

Taki knight pada o wiele wolniej ale za to o wiele łatwiej się go ubija. Wolniej co prawda ale przynajmniej na spokojnie. Więc nie każdy bo każdy właśnie. Oglądałem wojenki na youtube i poprostu jak to wszystko jest ze sobą nie zgrane i nie zsynchronizowaneto aż normalnie w oczy razi. Po co ta cała bieganina skoro wszystko można załatwić na spokojnie, i co więcej nie trzeba wykonywać nawet, żadnego ruchu. Moim zdaniem dzieci prowadzą je w zbyt nie przemyślany sposób. Zero zgrania. Każdy próbuje się wykazać, przyszpanować z UE, pokazać do czego jest zdolna jego postać. Zbyt egoistyczne podejście, zamiast bardziej się ze sobą zgrać i działać bardziej po wspólnej myśl i z wspólnymi siłami. Jest to zbyt niezoorganizowane przynajmniej takie ja wyciągnąłem wnioski. To jest zwyczajne śmiechu warte. I jeszcze do tego ta cała niby "mroczna" muzyka mająca na celu nadać lepszego klimatu podczas oglądania. Niewiem jakie to ma robić wrażenie jeśli na własne oczy widzi się jak to jest wszystko nie poukładane a muzyka ta tylko dobija mnie i rozprasza moje myśli. Wstawiają do takich filmików beznadziejne podkłady muzyczne, szczególne te techniawy, a już napewno przesłyszało mi się te całe "AMENO" podczas tych wojen. Ale to jest tylko moje zdanie to co kto uważa na ten temat, dla mnie to mało istotne i tylko jego sprawa.

Tak na marginesie. Kompletna beznadziejna bo niby za co otrzymałem ostrzeżenie. Duchu niespokojny czyżby coś Ci się nie spodobało?

A tak pozatym szanowni moderatorzy!

Jeśli to Wy odpowiadacie za treści jakie znajdują się na strone www.Tibia.pl to bardzo was proszę o jej zmiane. Przecież to odrazu widać, że współpracujecie z Cipsoftem. Kiedy czytam te wszystkie zmanipulowane opisy o potworach na tibi.pl to aż śmiać mi się chce. Takich beznadziejnych bajke nigdy w życiu jeszcze nie czytałem !! jak Wy możecie takie śmieszne opowiastki wciskać Ludziom !! Przecież to jest tylko Fikcja, tylko gra. Żadne potwory nie istnieją, po co te wszystkie historie o nich? Próbujecie zwabić i zachęcić ludzi do gry? Już o wiele lepiej opisuje to tibia.org.pl. najprawdopodobniej jest tak, że wasz serwis w jakiś sposób jest sponsorowany albo wspomagany przez Cipsoft! Niegdyś ponoć byli wasi konkurencji org.pl o ile dobrze się orientuje ale zostało im to odebrane. Przypuszczam, że powodem były nielegalne programy jakie rozprowadzali na swojej stronce. Np: Multiklient do ściągnięcia. Chodź są to tylko moje przypuszczenia na ten temat. Moim zdaniem powinniście troszkę zmienić treść na tibia.pl bo niby czemu mają służyć te "aż na siłe" przemanipulowane opowieści o Tibii ? Przecież to jest nieprawdą !! to jest tylko gra ludzie po co taki fałsz rozprowadzacie po stronie !? Przecież dobrze, wiecie, że grają w to dzieci i to one dają się na takie coś nabrać. Dziwicie się potem, że zaczyna małolatom na głowe się rzucać i odbijać skoro one wierzą w to co czytają. Ok krótka piłka z mojej strony. Ile płaci wam cipsoft?

Ostatnio edytowany przez magicznypietras - 12-05-2009 o 22:59.
magicznypietras jest offline   Odpowiedz z Cytatem