Mam nb chara na Nebuli, więc z przyjemnością popatrzę. Napisz na PW.
Cytuj:
Jeśli to Wy odpowiadacie za treści jakie znajdują się na strone www.Tibia.pl to bardzo was proszę o jej zmiane. Przecież to odrazu widać, że współpracujecie z Cipsoftem. Kiedy czytam te wszystkie zmanipulowane opisy o potworach na tibi.pl to aż śmiać mi się chce. Takich beznadziejnych bajke nigdy w życiu jeszcze nie czytałem !! jak Wy możecie takie śmieszne opowiastki wciskać Ludziom !! Przecież to jest tylko Fikcja, tylko gra. Żadne potwory nie istnieją, po co te wszystkie historie o nich? Próbujecie zwabić i zachęcić ludzi do gry? Już o wiele lepiej opisuje to tibia.org.pl. najprawdopodobniej jest tak, że wasz serwis w jakiś sposób jest sponsorowany albo wspomagany przez Cipsoft! Niegdyś ponoć byli wasi konkurencji org.pl o ile dobrze się orientuje ale zostało im to odebrane. Przypuszczam, że powodem były nielegalne programy jakie rozprowadzali na swojej stronce. Np: Multiklient do ściągnięcia. Chodź są to tylko moje przypuszczenia na ten temat. Moim zdaniem powinniście troszkę zmienić treść na tibia.pl bo niby czemu mają służyć te "aż na siłe" przemanipulowane opowieści o Tibii ?(...)
|
Kiedyś T.pl była w programie fanowskim T.com, ale mi się wydaje, że to jest zrobione po to, żeby utrzymać klimat RPG, który zanika. Nie oszukujmy się, tych informacji nikt nie czyta, tak jak powiedziałeś w Tibię zaczyna grać coraz więcej dzieci, niespełnionych w życiu, które chcą sie dowartościować po wbiciu wyższego lvla. Troche mnie denerwuje Twoje jęczenie, bo i tak każdy wybiera profesje, która mu najbardziej odpowiada, a z tego co widzę jest masa knightów (i nie wszystkie to botki

).