Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2009, 17:12   #23
FSlash
Użytkownik forum

FSlash's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Tam, gdzie snejki hasają

Profesja: Knight
Świat: 1 hita dostają
Poziom: npm
Domyślny

Cóż, magicznypietras, argumenty masz całkiem całkiem. Jedne bardziej oczywiste, drugie mniej, ale myślę że każdy kto trochę pograł Rycerzem wie na co go stać i jakie ma słabości. Ty zaś próbujesz udowodnić że jest kompletnie do niczego, co raczej mija się z prawdą.

A jakie mam argumenty przeciwko Twoim?

Po pierwsze, nie muszę solować demonów etc. Mi wystarczy to, że lubię "styl" Knighta i dobrze mi się nim gra. Tak, dobrze, czy to w grupie czy samemu. Nie mam ochoty ciągle uciekać przed potworami (pall) czy uzywać mnóstwa czarów na różne sytuacje, lubię proste "łubudu", pasuje mi jak ulał i do postaci rycerza i do charaktery tej gry, która moim zdaniem w żaden sposób ambitna nie jest, ot, czysta rozrywka.

Po drugie, nikt z mojego otoczenia nie narzeka na moje "rycerzykowstwo", chętnie jestem brany w gildii i czasem poza nią na hunty, questy, nie sądzę że z grzeczności, bo ta w Tibii prawie nie istnieje. Rycerz w ekipie może nie jest najmocniejszym punktem, bez którego nie można się obejść, ale też nie zawadza, swoje potrafi.

Wreszcie po trzecie, powiem Ci dlaczego nikt nie sprawi, że przestanę grać Knightem - najzwyczajniej w świecie nie chcę mi się nabijać po raz kolejny tych leveli jakie mam za sobą... : >

Poza tym weź pod uwagę że Tibia się zmienia, w każdym update postacie są "balansowane" co w praktyce oznacza że niejedno można sknocić/ poprawić i sytuacja Knighta może się zmienić...
FSlash jest offline   Odpowiedz z Cytatem